Paginatitel
 

Jennie de Groot

Acupuncturist, Yogaleraar,
Meditatieleraar en Fysiotherapeut

 
 

Bedrijfsyoga

Communicatie en een gezondheidsverzekering.

Met integrale bedrijfsyoga investeert u in de gezondheid van de medewerkers en draagt u bij aan een positieve werksfeer met een hoog rendement. Bedrijfsyoga is gemakkelijk te organiseren. De trainingen en workshops kunnen op de werkplek of in vergaderruimtes plaatsvinden. De benodigde yogamatten en dergelijke wordt door integrale yoga verzorgd.

Bedrijfsyoga omvat een unieke combinatie van gesprek, yoga en meditatie. U hoeft niet bijzonder lenig te zijn. Het proces kan uit verschillende trajecten bestaan o.a. individueeltraject, groepstraject en teamtraject.

Individueeltraject: Individueeltraject is een persoonlijke benadering om de belastbaarheid van de cliënt te verhogen en het functioneren te verbeteren. De cliënt leert zelfstandig yoga en meditatie technieken toe te passen om het bedrijfsdoel en het persoonlijk welzijn te bereiken. Aan het eind van het traject is er een evaluatiegesprek met een reflectie op het procesverloop en de resultaten.

Groepstraject: Yoga sessies in groepsverband met fysieke oefeningen, ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en meditatie om het ziekteverzuim terug te dringen. Daarnaast wordt de verhouding tussen lichamelijke en geestelijke belastbaarheid geoptimaliseerd en onderhouden en het functioneren in het bedrijf verbeterd.

Teamtraject: Yoga sessies in teamverband met fysieke oefeningen, ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en meditatie om de teamspirit en een goede samenwerking te activeren.

Afhankelijk van de wensen van het bedrijf en de cliënt wordt de juiste benadering gekozen. Afstemming kan plaats vinden tijdens een intake gesprek om daarna tot een productief en goed traject te komen.

Voor een afspraak/info kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.


Kust brug