Paginatitel
 

Jennie de Groot

Acupuncturist, Yogaleraar,
Meditatieleraar en Fysiotherapeut

 
 

Docent

Hierbij geef ik achtergrond informatie over mijzelf. Ik ben in 1965 geboren en sinds 1987 als fysiotherapeut werkzaam in meerdere branches van de fysiotherapie in verschillende landen. In 1993 heb ik een jaar lang door India, Nepal en Sri Lanka gereisd en veel inspiratie opgedaan met name in Tibetaanse kloosters en bij trekking in de Himalaya.

Na mijn terugkeer in Nederland heb ik de fysiotherapie weer opgepakt en de ervaring opgedaan dat reguliere- en holistische geneeswijze elkaar goed aanvullen. Hierna heb ik in 2004 de Sivananda Yoga Vidya opleiding afgerond. En daarna meerdere bijscholingen in dezelfde traditie gevolgd o.a. Yoga Nidra, Pranayama en Meditatie.

In December 2010 heb ik de opleiding acupunctuur aan de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai afgerond. Ook binnen dit vakgebied heb ik meerdere bijscholingen gedaan o.a. ooracupunctuur ondersteuning afvallen/stoppen met roken, acupunctuur bij orgaanproblematiek, acupunctuur voor psycho-emotionele ziekteoorzaken. En Dry Needling of dr. Tan balansmethode als pijnbehandeling.

Inmiddels geef ik 15 jaar yogales in Venlo en Maasbree en heb ik 10 jaar ervaring met het toepassen van acupunctuur.

De acupunctuurbehandelingen vinden plaats in Zorgkern De Dolgaard Arcen. De hatha yoga / integrale yoga vindt plaats in Venlo, Arcen en Maasbree. Zo kan ik mijn kennis en ervaring op het vlak van de geneeskunst en spiritualiteit verdiepen en toepassen. Op deze manier geef ik vorm aan de passie in mijn leven: mens, gezondheid en natuur.

Contact

Jennie de Groot

Telefoon: 077 - 352 08 64
E-mail: info@integraleyoga.com


Jennie de Groot